Alpha Industries

Alpha Industriesin takit ovat täynnä suoraselkäistä asennetta. Nämä takit kertovat kantajastaan sen, että kyseessä on tyyppi, joka ei vähästä säikähdä. Mikä parasta, Alpha Industriesin vaatteet eivät ole pelkästään komeita, vaan myös lämpimiä ja käytännöllisiä.

Alpha Industriesin tausta on aidoissa armeijavaatteissa

Alpha Industriesin historia kantaa 1940-luvulle, jolloin yrityksen edeltäjä toimi Yhdysvaltojen armeijan alihankkijana. 1970-luvulla Alpha Industries laajensi toimintaansa kuluttajamarkkinoille. Tässä vaiheessa brändin kestävät tuotteet olivat jo tuttuja monille entisille sotilaille, jotka halusivat käyttää samoja laadukkaita vaatteita myös siviilissä.

Alpha Industriesin MA-1-pilotti on takkien klassikko

Alpha Industries on tunnettu ennen kaikkea MA-1-pilottitakeistaan, jotka ovat nousseet klassikkovaatteen asemaan. MA-1 suunniteltiin vuonna 1959 lentäjien käyttöön. Pilottitakin materiaalit valittiin silmällä pitäen niitä olosuhteita, joihin lentäjät arjessaan joutuvat: kevyt mutta lämmin pilottitakki pitää vilun poissa myös märissä ja kylmissä ympäristöissä. Ei ihme, että takki on säilyttänyt suosionsa läpi vuosikymmenten!

Tutustu Alpha Industries -valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Suosituimmat brandit